Your message was sent successfully

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
+30 26950 26179

Αγαπητοί επισκέπτες,

Συμμορφούμενοι ως τουριστική επιχείρηση με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνοντας υπόψιν τις προδιαγραφές των καταλυμάτων μας σας ενημερώνουμε ότι, το πρωτόκολλο του ξενοδοχείου BALCONY BOUTIQUE HOTEL είναι το ακόλουθο:

1ον Ανάπτυξη σχεδίου δράσης και σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος. Ορισμός συντονιστή για την επίβλεψη εφαρμογής του και υπευθύνου για κάθε επιμέρους τμήματος. Ορισμός συνεργαζόμενου παθολόγου Ιατρού που θα επισκέπτεται το ξενοδοχείο, θα παρακολουθεί τις διαδικασίες ελέγχου και πρόληψης. Θα παρέχει όταν του ζητείται οδηγίες τόσο στο προσωπικό όσο και στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, θα εξετάζει, θα επικοινωνεί με τον ΕΟΔΥ. Θα επιμελείται της διενέργειας των Covid-19 τεστ. Θα επιβλέπει την τήρηση της καραντίνας όπου συστήνεται και θα συνεργάζεται με τον πάροχο δευτεροβάθμιας υγείας Ζακύνθου ( Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου – Άγιος Διονύσιος το οποίο διαθέτει και μονάδα εντατικής θεραπείας ) καθώς και με το νοσοκομείο αναφοράς για Covid-19 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου – Πατρών. Δυνατότητα διενέργειας σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ζακύνθου και τον ΕΟΔΥ μοριακών COVID – 19 τεστ (PCR) μετά από λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος από την εκπαιδευμένη γιατρό μας. Τα ιατρικά έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη και με τα νόμιμα παραστατικά θα μετακυλήσει την δαπάνη στην ασφαλιστική τους εταιρεία.

Θα υπάρχουν σε δημόσιους χώρους αναγγελία σε σταντ του αριθμού επικοινωνίας του Ιατρού 24/7.

2ον Εκπαίδευση του προσωπικού στην τήρηση όλων των πρωτοκόλλων τόσο με e-learning όσο και με εκπαίδευση με φυσική παρουσία. Εκπαίδευση επιπρόσθετος του προσωπικού στην σωστή χρήση των μέτρων ατομικής προστασίας ΜΑΠ ( προσωπίδες, μάσκες, γυαλιά προστασίας, γάντια, στολές, ποδιές, απολυμαντικά και σαπούνια). Εκπαίδευση του προσωπικού στην διαδικασία θερμομέτρησης καθημερινής τον επισκεπτών και δυνατότητα αξιολόγησης ύποπτης συμπτωματολογίας για πιθανό κρούσμα. Για την ανωτέρω εκπαίδευση του προσωπικού υπάρχει και η σχετική πιστοποίηση.

3ον Τοποθέτηση σημάνσεων και επιβεβλημένη τήρηση των βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού : Επιμελές και τακτικό πλύσιμο χεριών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια ,μύτη και στόμα. Χορήγηση μέτρων ατομικής προστασίας στο προσωπικό και στους ένοικους του ξενοδοχείου από το κατάλυμα. Δημιουργία αρχείου καταλύματος και υποχρεωτικό customer report όλων τον ατόμων που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο με τα στοιχεία που έχουν οριστεί στο έντυπο το οποίο θα συμπληρώνεται κατά προτίμηση ηλεκτρονικά τηρώντας τους Covid-19 κανόνες. Σεβόμενοι το γενικό κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενημερώνουμε όλους τους πελάτες μας ότι η τήρηση αυτού του αρχείου είναι για λόγους προστασίας της δημοσίας υγείας. Επιπλέον δημιουργία βιβλίων συμβάντων.

4ον Ενημέρωση ιστοσελίδας ξενοδοχείου με ειδική Covid-19 ενότητα, αντίστοιχα ενημέρωση με τα διαθέσιμα μέσα εντός του καταλύματος : τηλεοράσεις κοινόχρηστων χώρων, τηλεοράσεις δωματίων, σήμανση προ της εισόδου στους επιμέρους κοινόχρηστους χώρους και έντυπη ενημέρωση στην υποδοχή.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Έλεγχος των εισερχόμενων στο ξενοδοχείο ατόμων δεδομένου ότι εκ της νομοθεσίας δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μη διαμένοντες του ξενοδοχείου. Απαγορεύεται αυστηρά στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο η μεταφορά οτιδήποτε πλην των προσωπικών τους αντικειμένων (τρόφιμα, ποτά κτλ.) Επιδαπέδια σήμανση για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων (2 μέτρα). Τοποθέτηση στην είσοδο του ξενοδοχείου και στην είσοδο της υποδοχής διαλύματος αντισηπτικού. Κατάλληλη διάταξη των επίπλων της ρεσεψιόν με την αντίστοιχη σήμανση. Ανάρτηση ενημερωτικής πινακίδας (BANNER) βασικών υγειονομικών οδηγιών μεταφρασμένο σε Αγγλικά, Γερμανικά. Πολιτική μας είναι η σωστή διαχείριση της ουράς με στόχο την μειώσει του χρόνου αναμονής και την αποφυγή συνωστισμού. Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 το check out και η αναχώρησης από το ξενοδοχείο είναι 11:00πμ και η άφιξη στο ξενοδοχείο μετά τις 03:00μμ. Ο υπάλληλος που θα υποδέχεται τους πελάτες θα τους θερμομετρεί κατά την άφιξή και επιλεκτικά κατά την διάρκεια της διαμονής. Οι υπάλληλοι του χώρου υποδοχής δεν θα έρχονται σε επαφή με τους ενοίκους του ξενοδοχείου και θα τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις, τηρώντας τα μέτρα ατομικής προστασίας ΜΑΠ (προσωπίδα και γάντια). Τοποθέτηση πολυκαρβονικό διαχωριστικό στην ρεσεψιόν .Αποστειρώσει των μαγνητικών κλειδιών τον δωματίων. Ο απαραίτητος εξοπλισμός ΜΑΠ θα είναι διαθέσιμος για τους πελάτες. Οι πελάτες οφείλουν να μεταφέρουν τις αποσκευές τους μόνοι τους, για την αποφυγή διασποράς τυχόν κρούσματος στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Η Χρήση της αίθουσας φύλαξης αποσκευών θα είναι κλειστή προς το κοινό για την αποφυγή διασποράς τυχόν κρούσματος στο προσωπικό ή στους ένοικους. Χρήση των ανελκυστήρων μόνο για ειδικές περιπτώσεις (ΑΜΕΑ). Απολύμανση του χώρου της υποδοχής με ατμοκαθαριστές σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η υποδοχή θα είναι εξοπλισμένη με το ειδικό medical kit για τον Covid-19, θερμόμετρα Laser.

Ισχυρή σύσταση προς τους ενοίκους του ξενοδοχείου να χρησιμοποιούν την τηλεόραση του δωματίου τους ή των τηλεφώνων του δωματίου τους για να επικοινωνούν με την υποδοχή. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με των παραπάνω τρόπο και απαιτείται η φυσική παρουσία για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στον χώρο της υποδοχής θα πρέπει να κλείνει τηλεφωνικά ραντεβού.

Πρόγραμμά καθαρισμού και απολυμάνσεις όλων των κοινοχρήστων χώρων και των δωματίων με πλήρη συμμόρφωση στις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ειδικές Οδηγίες για καθαρισμό σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος Covid-19. Ενίσχυση υπηρεσιών υγιεινής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ειδικότερα σε σημεία υψηλού κίνδυνου (π.χ. Πόμολα). Απαγορεύεται η εναλλαγή των πελατών στα τραπεζοκαθίσματα και καναπέδες των κοινόχρηστων χώρων πριν γίνει η απαραίτητη απολύμανση από το πιστοποιημένο προσωπικό μας. Τα απολυμανθέντα έπιπλα θα διαθέτουν ειδική σήμανση.

Άνοιγμα θυρών και παραθύρων για φυσικό αερισμό των κοινόχρηστων χώρων σε 24ωρη βάση. Χρήση κλιματιστικού στους κοινόχρηστους χώρους ΜΟΝΟ σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις.

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ισχυρή σύσταση προς τους ενοίκους μας να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των δωματίων τους. Για λόγους προστασίας του προσωπικού και των ενοίκων του ξενοδοχείου ανοιχτές θα παραμείνουν με επισήμανσή ΜΟΝΟ οι τουαλέτες της ρεσεψιόν. Υποχρεωτική η εκκένωση της λεκάνης με κλειστό καπάκι.

A CARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο διαθέτει φυσικό αερισμό και φωτισμό. Ο χώρος του εστιατορίου είναι διαμορφωμένος με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ περί αποστάσεων μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων. Το ξενοδοχείο δεν θα χρησιμοποιεί υφασμάτινα τραπεζομάντιλα, ναπερόν και πετσέτες αλλά θα χρησιμοποιεί σουπλά μιας χρήσης. Το προσωπικό του εστιατορίου θα κάνει χρήση ΜΑΠ. Ισχυρή σύστασή προς τους ενοίκους του ξενοδοχείου να ενημερώνονται από τον εντεταλμένο υπάλληλο του εστιατορίου για την διαθεσιμότητα για τις ώρες που επιθυμούν να έχουν το πρωινό, μεσημεριανό κ βραδινό τους. Απολυμαντικά διαλύματα χεριών στην είσοδο του εστιατορίου. Οι ένοικοι οφείλουν στην είσοδο του εστιατορίου να τηρούν τις σημασμένες αποστάσεις ασφαλείας όπου ο σερβιτόρος θα τους υποδέχεται και θα τους οδηγεί στα προκαθορισμένα για αυτούς τραπέζο – καθίσματα ανά δωμάτιο ή οικογένεια (μέγιστος αριθμός ανά τραπέζι 6 άτομα). Υποχρεωτική τήρηση του προκαθορισμένου πλάνου εξυπηρέτησης των ενοίκων στο εστιατόριο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από την επιχείρηση.

ΟΡΟΦΟΚΟΜΕΙΑ

Σχολαστικό καθάρισμα και πολύ καλός αερισμός του δωματίου κατά τις ώρες που διαμεσολαβούν μεταξύ διαμονών βάση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ. Κατάργηση καθημερινής αλλαγής ιματισμού και πετσετών καθώς και της βραδινής ετοιμασίας.Ο καθαρισμός του δωματίου θα γίνεται κάθε 3 ημέρες βάση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Θα υπάρχει σήμανση για την πληροφόρηση του πελάτη για το πότε και πως καθαρίστηκε και το πότε θα καθαριστεί το δωμάτιο σας. Το προσωπικό καθαριότητας θα φέρει τα ενδεδειγμένα ΜΑΠ. Το κλιματιστικό του δωματίου λειτουργεί και με ανοιχτές μπαλκονόπορτες για τον επαρκή αερισμό του δωματίου. Απαγορεύεται η αφαίρεση του του προστατευτικού των τηλεχειριστήριων του δωματίου. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο επισκεπτών που δεν είναι μέλη της οικογένειας. Παροχή βραστήρα –μηχανής καφέ κατόπιν ζήτησης του πελάτη. Τέλος σας ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή διαμονή στο ξενοδοχείο και όμορφο νησί μας και σας διαβεβαιώνουμε για μια ακόμα φορά ότι τηρώντας πλήρως τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα σας εξασφαλίζουμε μια ασφαλή διαμονή.